Browsing by Author Yudiono, Kukuk

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 47 to 66 of 145 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-11Disruptive innovation dan kedaulatan industri tempeYudiono, Kukuk; Cahyono, Edi Dwi; Suprapti, MAF
2008The Effect Of Making Method And Duration Of Incubation To The Physical’S Characteristic, Organoleptic, And Also Chemistry’S Characteristic Of Virgin Coconut Oil (Vco)Yudiono, Kukuk; Bolen, Elisabeth Natalia Palan
2017-10Effect of storage temperature to anthocyanin rendement of purple sweet potatoYudiono, Kukuk
2015Enkapsulasi Ekstrak Antosianin Ubi Jalar Varietas Ayamurasaki (Tinjauan Dari Perbandingan Ekstrak Antosianin Dengan Maltodekstrin)Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Laia, Serfansius
2016Enkapsulasi Ekstrak Klorofil Daun Sirsak (Annona Muricata L.) Pada Berbagai Konsentrasi Pelarut Dengan Menggunakan KaragenanYudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; gomes, eduard
2017-01Environmental education strategy in local-knowledge-based agriculture through service learningYudiono, Kukuk; Kurniawati, Lisa; Susrijani, Rini
2021Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Permintaan Pembelian Tempe Kedelai Oleh Ibu-Ibu Rumah Tangga (Studi Kasus : Perumahan Kopian Indah, Kelurahan Ketapang, Kecamatan Kademangan, Kota Probolinggo, Jawa Timur)Nurani, Maria Puri; Yudiono, Kukuk; Odo, Maria Melita Florensia
2013IbM Meningkatkan Kuantitas dan Kualitas Produksi Sayuran di Malang Melalui Penerapan Tanam Secara Organik Pada Bangunan GreenhouseIgnatia, Sari Perwita Rahmanti; Susilowati, Sri; Yudiono, Kukuk
2018Increasing the competitiveness of local soybean-based tempeh SMI through disruptive innovationYudiono, Kukuk; Cahyono, Edi Dwi
2014Integrasi Service Learning Dalam MK Teknologi Tanaman Pangan Dengan Pokok Bahasan "Padi"Yudiono, Kukuk
2014Kajian Kandungan Senyawa Polifenol Dan Antioksidan Dalam Berbagai Varietas Dan Tingkat Perkembangan Daun Ubi JalarWijaya, Andika Novanto Putra; Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri
2013Kajian Kandungan Senyawa Polifenol Dan Antioksidan Dalam Berbagai Varietas Dan Tingkat Perkembangan Daun Ubi JalarYudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Putrawijaya, Andika Novanto
2019-06-27Karakteristik Fisik Kimia Dan Organoleptik Cookies Dengan Campuran Tepung Mocaf Dan Tepung Kacang Tunggak (Vigna Unguiculata)Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Adjie, Steffie Susanto
2019-07-05Karakteristik fisik, kimia susu kedelai lokal dan impor (Glicine max (L.) Meril.)Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Hayon, Maximilianus
2019Kualitas Permen Jelly Dari Pektin Kulit Buah Naga (Hylocereus Polyrhizus) Dan Penambahan Gula PasirYuwidasari, Ester Ayu; Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri
2019-06-17Optimalisasi persediaan bahan baku keripik kentang dengan metode economic order quantity (studi kasus di Agronas Gizi Food)Nurani, Maria Puri; Yudiono, Kukuk; Advenia, Stefani Natalia Dinda
2019Optimalisasi Persediaan Bahan Baku Keripik Kentang Dengan Metode Economic Order Quantity (Studi Kasus Di Agronas Gizi Food)Advenia, Stefani Natalia Dinda; Nurani, Maria Puri; Yudiono, Kukuk
2014Optimasi Proporsi Rosella Terhadap Kualitas Dan Kelayakan Finansial Crackers RosellaYudiono, Kukuk; Rosalina, Chistin
2021Peer review aktivitas antioksidan ubi jalar ungu (ipomoea batatas var. ayamurasaki) selama penyimpanan suhu 4oCYudiono, Kukuk
2021Peer review antioxidant activity, total phenolic, and aflatoxin contamination ini tempeh made from assorted soybeans (Glycine max L Merill)Yudiono, Kukuk