Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
UKWK Institutional Repository
Welcome to our digital repository of Widya Karya Malang Catholic University!
UKWK Institutional Repository
Search
Search:
All of DSpace
3. Student Papers
Undergraduate Theses
Food Technology
2022
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Pengaruh Tepung Gaplek Dengan Substitusi Tepung Komposit Kedelai Dan Daun Kelor Terhadap Karakteristik Fisik, Kimia Dan Organoleptik Tiwul Instan
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Yudo, Devita Kristin Santalia
2022
Pengaruh Waktu Fermentasi Dan Jenis Ragi Terhadap Karakteristik Pati Talas Bentul (Xanthosoma Sagittifolium) Termodifikasi
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Sakerebau, Fransiska Arlinda
2022
Pengaruh Penambahan Asam Sitrat Selama Perendaman Dan Lama Waktu Perendaman Kedelai (Glycine Max L.) Terhadap Sifat Kimia Dan Organoleptik Tempe
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Anggraeni, Ayu Sri
2022
Pengaruh Proporsi Bubur Jambu Kristal (Psidium Guajava L.) Dan Bubur Kelopak Rosella (Hibiscus Sabdariffa) Terhadap Sifat Fisik, Kimia Dan Organoleptik Fruit Leather
Yudiono, Kukuk
;
Susilowati, Sri
;
Wismaria, Gratia
2022
Pengaruh Variasi Kadar Maltodekstrin Dan Suhu Pengeringan Terhadap Kualitas Serbuk Instan Bunga Telang (Clitoria Ternatea L) Terenkapsulasi
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Mbabho, Regina Dikki
2022
Pengaruh Perbandingan Tepung Tempe Dan Tepung Mospof Terhadap Sifat Fisik, Kimia Dan Organoleptik Kerupuk
Yudiono, Kukuk
;
Susilowati, Sri
;
Jaya, Yulianus
2022
Pengaruh Substitusi Tepung Gaplek Terhadap Karakteristik Kimia, Fisik Dan Organoleptik Brownies Kukus
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Shandy, Kristiawan Apringga
2022
Pengaruh Proporsi Kedelai Terhadap Sifat Kimia Dan Organoleptik Tempe Bungkil Tempe Kacang Tanah
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Restiti, Eunike Mega
2022
Pengaruh tepung gaplek yang disubtitusi tepung komposit (kacang hijau dan daun kelor) terhadap karakteristik kimia dan organoleptik tiwul instan
Yudiono, Kukuk
;
Prasetya, Hendrikus Nendra
;
Frescobaldi, Axelia
Discover
Author
1
Anggraeni, Ayu Sri
1
Frescobaldi, Axelia
1
Jaya, Yulianus
1
Mbabho, Regina Dikki
1
Restiti, Eunike Mega
1
Sakerebau, Fransiska Arlinda
1
Shandy, Kristiawan Apringga
1
Wismaria, Gratia
1
Yudo, Devita Kristin Santalia
Subject
2
tepung daun kelor
2
tepung gaplek
1
antioksidan
1
antosianin
1
Brownies kukus
1
Bunga telang
1
bungkil kacang tanah
1
enkapsulasi
1
fisik
1
Fruit Leather
.
next >
Has File(s)
9
true