DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject Gula
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Aktivitas Antioksidan Ubi Jalar Ungu (Ipomoea Batatas Var Ayamurasaki) Selama Penyimpanan Suhu 40C | Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Merianti, Veronika |
2019-07-06 | Penambahan pektin kulit buah naga (Hylocereus polyrhizus) dan gula pasir terhadap kualitas permen jelly | Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Yuwidasari, Ester Ayu |
2024-07-09 | Pengaruh Konsentrasi Agar-Agar Dan Gula Pasir Terhadap Sifat Fisikokimia Dan Organoleptik Dodol Salak (Salacca Zalacca.) | Yudiono, Kukuk; Prasetya, Hendrikus Nendra; Utami, Lidwina Palupi Sri |
2020-01-31 | Pengaruh Konsentrasi Garam Dan Gula Terhadap Mutu Sawi Asin (Nilai pH, Total Asam, Organoleptik, TPC, Identifikasi BAL dengan 16s rRNA) | Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri; Kelaman, Maria Valeriana |
2023 | Pengaruh Konsentrasi Gula Dan Suhu Pengeringan Manisan Kering Jambu Kristal (Psidium Guajava) Terhadap Sifat Fisikokimia Dan Sensori | Yudiono, Kukuk; Prasetya, Hendrikus Nendra; Deo, Elisabet Lusitania Sea |