Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 86 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-11Disruptive innovation dan kedaulatan industri tempeYudiono, Kukuk; Cahyono, Edi Dwi; Suprapti, MAF
2008The Effect Of Making Method And Duration Of Incubation To The Physical’S Characteristic, Organoleptic, And Also Chemistry’S Characteristic Of Virgin Coconut Oil (Vco)Yudiono, Kukuk; Bolen, Elisabeth Natalia Palan
2014Optimasi Proporsi Rosella Terhadap Kualitas Dan Kelayakan Finansial Crackers RosellaYudiono, Kukuk; Rosalina, Chistin
2019Kualitas Permen Jelly Dari Pektin Kulit Buah Naga (Hylocereus Polyrhizus) Dan Penambahan Gula PasirYuwidasari, Ester Ayu; Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri
2015Pengaruh Suhu Vacuum Drying Terhadap Sifat Fisiko Kimia Antosianin Ubi Jalar Ungu (Ipomoea Batatas Var. Ayamurasaki) Yang Dienkapsulasi Dengan MaltodekstrinAlvin, Arnoldus; Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri
2013Perubahan Antosianin Dalam Ubi Jalar Ungu (Ipomoea Batatas Var Ayamurasaki) Pada Berbagai Metode Dan Lama PenyimpananYudiono, Kukuk; Perdhana, Alfonsus Ristyan Angga
2014Kajian Kandungan Senyawa Polifenol Dan Antioksidan Dalam Berbagai Varietas Dan Tingkat Perkembangan Daun Ubi JalarWijaya, Andika Novanto Putra; Yudiono, Kukuk; Susilowati, Sri
2021CEK PLAGIASI PENGARUH SUHU VACUUM DRYING TERHADAP SIFAT FISIKO KIMIA ANTOSIANIN UBI JALAR UNGU (Ipomoea batatas var. Ayamurasaki) YANG DIENKAPSULASI DENGAN MALTODEKSTRINYudiono, Kukuk
2021CEK PLAGIASI FAKTOR SOSIAL EKONOMI DAN PERSEPSI PENGRAJIN TEMPE DALAM PENGGUNAAN BAHAN BAKU KEDELAI (STUDI KASUS DI SENTRA INDUSTRI TEMPE SANAN)Yudiono, Kukuk
2021CEK PLAGIASI KAJIAN KANDUNGAN SENYAWA POLIFENOL DAN ANTIOKSIDAN DALAM BERBAGAI VARIETAS DAN TINGKAT PERKEMBANGAN DAUN UBI JALARYudiono, Kukuk