DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Subject Salak
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2024-07-09 | Pengaruh Konsentrasi Agar-Agar Dan Gula Pasir Terhadap Sifat Fisikokimia Dan Organoleptik Dodol Salak (Salacca Zalacca.) | Yudiono, Kukuk; Prasetya, Hendrikus Nendra; Utami, Lidwina Palupi Sri |
2024-05-17 | Pengaruh Konsentrasi Bubuk Acetobacter Acetti Dan Lama Fermentasi Asam Asetat Terhadap Kualitas Cuka Salak | Yudiono, Kukuk; Prasetya, Hendrikus Nendra; Iwa, Bernadeta Andrianti |
2024-07-19 | Pengaruh Konsentrasi Gum Arab dan Asam Sitrat terhadap Sifat Fisikokimia dan Sensoris Fruit Leather Salak (Salacca Zalacca) | Yudiono, Kukuk; Prasetya, Hendrikus Nendra; Maharani, Agata Regina |
2025-07-08 | Pengaruh Konsentrasi Gum Arab Dan Gula Pasir Terhadap Sifat Fisikokimia Dan Organoleptik Jenang Dodol Salak (Salacca Zalacca) | Prasetya, Hendrikus Nendra; Yudiono, Kukuk; Samaloisa, Sintiareni T |
2025-07-10 | Pengaruh Konsentrasi Karagenan (Kappapphycus Alvarezii) Terhadap Sifat Fisikokimia Dan Organoleptik Jenang Dodol Salak (Salacca Zalacca) | Prasetya, Hendrikus Nendra; Yudiono, Kukuk; Saeppunuk, Baddi |